Välkommen till restaurang Bakfickan

På butikens gård ligger en gammal gårdsbyggnad som förr i tiden inhyste ”bybastun”. Huset var i dåligt skick och i samband med renoveringen av detta hus år 2014 bestämdes det att företagets serviceutbud skulle utökas ytterligare med en lunch- och a la carte restaurang.

Restaurang Bakfickan är vårt café, där vi serverar kaffe med salta och söta tilltugg utöver lunchbuffé och a la carte och även pizza på helger.

Favoriter från Bakfickans á la carte -lista är snigelpannan med vitlökssmör och Tenalaost, Tenala-burgaren och Bakfickans pizza.

OBSERVERA!

Förändringar i öppettiderna pga corona-viruset! Mera information och uppdateringar på vår facebooksida!

Kom på lunch

Bakfickans lunchbuffé består av god, hemlagad mat. Oftast tillagar vi två varma rätter och till lunchen hör även salladsbord, kaffe och efterrätt.

Lunch på vardagar kl. 10:30-14 och på lördagar kl. 11:30-15.

Matutdelningstjänst

Vi levererar god husmanskost 6 dagar i veckan!

Maten körs hem till åldringar och rörelseförhindrade i Tenala. I priset 10,00€ ingår alltid varm mat, klar att ätas, samt grönsaker/sallad och efterrätt. Eventuell kilometerersättning tillkommer.

Vi delar ut mat må-lö, och man väljer själv vilken/vilka dagar man vill ha leverans.

Frågor eller funderingar? Ring 040-72 16 399 (Anne)

Full service i Cafét

Inne i restaurangen ryms ca 40 personer. Sommartid utökas sittplatserna med det dubbla i vår gemytliga trädgård och på våra soliga terrasser. 

Restaurang Bakfickan är en av VYS-samarbetspartner, vi har en otrolig upplaga single malt whisky och håller varje år ett antal olika whiskytastingar.

Restaurangen är öppen:

måndag – torsdag6:00 — 17:00
fredag6:00 — 21:00
lördag9:00 — 18:00
söndagStängt