Mötesutrymmen och program för grupper

Letar ni efter lokal, mat och program för er grupp eller ert företag? Frimans erbjuder många möjlilghter för möten, gruppmåltider och program. 

Ta kontakt ifall ni har vägen förbi Tenala, Raseborg eller om ni planerar tur i Västra Nyland, så kan vi planera tillsammans!

Mötesutrymmen i Villa Skarp

På övre våningen i den gamla delen av huset Villa Skarp finns en lokal som kan hyras för möten, företagsevent, skolningstillfällen eller mindre festligheter. 

Mat och dryck kan ordnas enligt överenskommelse från Restaurang Bakfickan. T.ex. frukost, lunch, middag, kaffe med tilltugg eller varför inte en privat ost- och vinprovning som avslutning på dagen?

Lunch i Restaurang Bakfickan

Bakfickans lunchbuffé består av god, hemlagad mat. Oftast tillagar vi två varma rätter och till lunchen hör även salladsbord, kaffe och efterrätt.

Lunchbuffén serveras på vardagar kl. 10:30-14 och på lördagar kl. 11:30-15.

Shopping i Diversehandeln

En riktig bybutik bör ju ha lite av det ena och andra och vårt sortiment består av bland annat:

  • Delikatesser, närmat och vår kända ostbod
  • Inrednings- och gåvovaror
  • Trädgårdsprodukter och redskap
  • Småmaskiner och reservdelar

Rundtur i Meijeriet

För grupper ordnas besök i mejeriet där man får bekanta sig med mejeriets historia, gå en rundtur i byggnaden och titta på utrymmen där osten tillverkas och lagras.

Kontakta oss för mera information och för att boka in ert besök!

Ost- och Whiskytasting

Restaurang Bakfickan är en av VYS-samarbetspartner, vi har en otrolig upplaga single malt whisky och håller varje år ett antal olika whiskytastingar.

Vi ordnar privattillfällen enligt intresse. Meddela gärna ifall ni skulle vara intresserade av en privat tasting av olika ostar med passande marmelader och tilltugg, eller eventuellt en tasting av exklusiva single malt whiskyn!