Kokoustilat ja ohjelmaa ryhmille

Etsittekö sopivaa tilaa kokoukselle tai tilaisuuksille? Frimans tarjoaa monipuoliset palvelut yrityksille ja ryhmille, kokoustilaa, ryhmäruokailua ja ohjelmaa.

Ottakaa meihin yhteys, mikäli teillä on suuntana Länsi-Uusimaa, Tenhola ja Raasepori, niin voimme suunnitella kanssanne sopivan kokonaisuuden ryhmällenne!

Kokoustilat Villa Skarpissa

Villa Skarpin yläkerrassa sijaitsee kokoustilamme jotka sopivat mainiosti pienryhmien kokouksiin tai juhlatilaisuuksiin.

Voitte tilata ruokailun tai kahvittelun ravintola Bakfickanista. Esimerkiksi aamupalaa, lounasta, päivällistä, kahvittelu tai jopa yksityisen juusto- ja viinimaistelun.

Lounas ravintola Bakfickanissa

Bakfickanin lounaspöytään kuuluu perinteinen hyvä kotiruoka; kaksi eri lämmintä vaihtoehtoa, salaattipöytä, sekä kahvi ja jälkiruoka.

Lounasta tarjoillaan arkisin klo. 10.30-14.00 ja lauantaisin klo. 11.30-15.00.

Shoppailu Herkku- ja Sisustuspuodissa

Oikeassa kyläkaupassa tulee löytyä vähän kaikkea ja meidän valikoimaan kuuluukin:

  • Herkku- ja lahjapuoti
  • Sisustus- ja lahjatavarat
  • Puutarhatarvikkeet
  • Pienkoneet ja varaosat

Opastetut kierrokset Juustolassa

Järjestämme opastettuja kierroksia Tenholan meijerissä ja juustolassa, jossa esittelemme meijerin historian, sekä tuotantomme. Kierroksella pääsette tutustumaan perinteiseen rakennukseen, sekä juustolan eri valmistuksen ja kypsytyksen tiloihin.

Ottakaa meihin yhteyttä hyvissä ajoin varataksenne kierroksen Tenholan Juustolassa.

Juusto-, viini- ja viskimaistelut

Ravintola Bakfickan on VYS-kumppani ja meillä on laaja valikoima erilaisia single malt-viskejä ja järjestämme vuosittain monia viskimaisteluja.
Järjestämme myös yksityistilaisuuksia tilauksesta. Ilmoittakaa mikäli haluaisitte järjestää ryhmällenne yksityisen juustomaistelun sopivine lisukkeineen tai viskimaistelun meidän exklusiivisten single malt viskien parissa.