Tervetuloa Ravintola Bakfickaan

Kyläkaupan yhteydessä sijaitsee vanha piharakennus joka aikoinaan toimi kyläsaunana. Rakennus oli ränsistynyt ja peruskorjauksen yhteydessä vuonna 2014 päätimme laajentaa toimintaamme kattamaan myös lounas- ja á la carte ravintolan. 

Ravintola Bakfickanissa on tarjolla arkisin ja lauantaisin lounasta, mutta myös monenlaista sekä suolaista, että makeaa pienpurtavaa. Meillä on myös paikalliserikoisuuksien á la carte-lista ja viikonloppuisin paistamme myös pizzaa. Suosikkeja Bakfickanin á la carte-listasta ovat mm. valkosipuli etanapannu Tenhola-juustolla, Tenhola burgeri ja talon oma pizza.

HUOM!

Muutoksia aukioloajoissa corona-viruksen takia!

Lisää infoa facebookista!

Lounaalle

Bakfickanin lounaspöytään kuuluu perinteinen hyvä kotiruoka; kaksi eri lämmintä vaihtoehtoa, salaattipöytä, sekä kahvi ja jälkiruoka.

Lounasta tarjoillaan arkisin klo. 10.30-14.00 ja lauantaisin klo. 11.30-15.00

Ruokajakelu

Me toimitamme maukasta kotiruokaa 6 päivää viikossa!

Ruoka viedään kotiin asti vanhuksille ja liikuntarajoitteisille Tenholassa. Hintaan (10,00€) kuuluu aina lämmin ruoka valmis syötäväksi, vihanneksi/salaattia ja jälkiruoka. Mahdollinen kilometrikorvaus lisätään hintaan.

Ruoka jaetaan ma-la, ja saa itse päättää minä päivänä haluaa toimitusta.

Kysymyksiä? Soita 040-72 16 399 (Anne)

Täyden palvelun kahvila & baari

Ravintolaan mahtuu samanaikaisesti n. 40 ruokailijaa. Kesäkaudella tilaa on kaksin verroin kun laajennamme aurinkoiselle terassillemme ja viihtyisään puutarhaamme.

Ravintola Bakfickan on VYS-kumppani ja meillä on laaja valikoima erilaisia single malt-viskejä ja järjestämme vuosittain monia viskimaisteluja.

Ravintola avoinna:

maanantai – torstai6:00 — 17:00
perjantai6:00 — 21:00
lauantai9:00 — 18:00
sunnuntaiSuljettu