Tervetuloa Frimans Herkku- ja Sisustuspuotiin

Frimans kyläkaupan löydät keskellä Tenholan kirkonkylää, vanhassa jugend-tyylisessä rakennuksessa. Villa Skarp, Sigfrid Skarpin vuonna 1916 rakennuttama talo on kuin luotu perinteiselle vanhan ajan kyläkaupalle. Perinteisessä kyläkaupassa tuleekin löytyä vähän kaikkea ja meidän valikoimamme palvelee tarkoitustaan.

Juustopuodistamme löydät herkkuja koko Euroopasta, mutta myös meidän omia juustojamme Tenholan meijeristä. Juustolautasen täydentää meidän omat viikuna-, päärynä- ja appelisiinimarmeladimme.

NOUTO MYYMÄLÄN ULKOPUOLELTA

Nyt voit tilata tuotteita meiltä puhelimitse tai sähköpostitse ja noutaa niitä myymälän ulkopuolelta sovittuun aikaan! Maksu suoritetaan pankkikortilla noudon yhteydessä.

Tietysti voi vielä asioida myymälässä tavallisestikin!

Lähipäivänä tulee myös ovikello sisäänkäynnin viereen niille jotka eivät halua tulla sisälle. Palvelemme teitä sitten ulkopuolella. 

Seuraamme koko ajan viranomaisten suosituksia jotta asiointi meillä olisi mahdollisen turvallinen. Pyydämme kaikkia asiakkaita noudattamaan kasvomaskisuositusta, pitämään huolta käsihygieniasta ja pitämään turvaväliä.

Tenhola-juusto
Tenholan meijerissä jalostettu, suolattu ja kypsytetty emmentaler. Sopii sekä juustolautaselle, sekä leivän päälle
Agnes
Nuori, kermainen, pehmeä ja maukas herkkujuusto
Steuberger
Pitkään kypsytetty kova juusto, jossa on pähkinämäinen tuoksu ja täyteläinen maku. Sopii erinomaisesti juustolautaselle ja viinilasin seuraksi
Mildred
Hapokas ja raikas herkkujuusto, joka tulee oikeuksiinsa juustolautasella oman viikunamarmeladimme kanssa
Grillijuusto
Tenholan oma versio kevyesti suolatusta halloumista. Sopii grillaamiseen ja täydentyy ihanan rapeaksi voissa paistettuna
Previous
Next

Tenholan Juusto

Herkkupuodistamme löydät laajan valikoiman eri herkkuja läheltä ja kaukaa. Juusto- ja lihatiskin lisäksi meiltä saa leipää ja leivonnaisia, sekä mehuja ja hilloja.

Kuuluisasta juustotiskistämme löydät herkkuja koko Euroopasta, mutta myös meidän omia juustojamme Tenholan meijeristä.
Lue lisää Tenholan Juuston omilta sivuilta!

Sisustus ja lahjatavara

Sisustus- ja lahjapuodissamme löydät melkein mitä tahansa taloustarvikkeista, astioista ja juhlapöydän kattaukseen tarvittavista erikoisuuksista aina kodin kosmetiikkaan.

Lahjat ja tuliaiset
Sisustus
Ja paljon muuta
Previous
Next
Previous
Next

Puutarhaan

Myymme kausiluontoisesti erilaisia tarvikkeita pihan hoitoon ja koristeluun. Pihatyökaluja, työ- ja suojavaatteita, multaa ja lannoitteita, torjunta-aineita, siemeniä ja ruukkuja.

Verstaaseen

Verstaan pojat korjaavat lähes kaiken. Pienkoneet voi jättää huoltoon kyläkauppaan, jossa on myös varaosapalvelu ja -myynti.

  • Työ- ja suojavaatteet
  • Ruuvit, pultit ja työkalut
  • Pienkoneet (ruohonleikkurit, moottori- ja raivaussahat)
  • Varaosat

Suoritamme erilaiset metallityöt (sorvaus ja hitsaus), teollisuuspalvelut, hydrauliletkujen valmistus, pien- ja maatalouskonehuoltoa, sekä traktoritöitä (auraus, hiekoitus ja lakaisu).

Previous
Next